Le Cordon Bleu Hafta Sonu Kısa Dönem Aşçılık Kursları 24 Mayıs’ta başlıyor
Dünyanın önde gelen mutfak sanatları kurumu Le Cordon Bleu, dünyaca ünlü şeflerinin eğitim vereceği Kısa Dönem Aşçılık Kursları’nı başlatıyor. 24 Mayıs’ta başlayacak kurslar, Le Cordon Bleu’ nün Özyeğin Üniversitesi’ndeki Mükemmellik Merkezi tesislerinde gerçekleşecek.
Yöresel Fransız Mutfaklarından örneklerin işleneceği programda 2 ve 4 haftalık olmak üzere iki farklı katılım seçeneği bulunuyor. Cumartesi günleri 10:00 - 15:30 saatleri arasında Le Cordon Bleu şefleri liderliğinde gerçekleşecek kurslarda Fransız yöresel mutfakları aracılığıyla mutfak sanatının temel bilgilerini Fransız şeflerin teknikleri ile birleştiren kapsamlı bir program sunuluyor. Katılımcıların edinecekleri teorik bilgilerin ardından öğrendiklerini uygulamalı mutfaklarda tatbik edebilecekleri kurslara başvurular 20 Mayıs tarihine kadar yapılabiliyor.
Sınıfların 16 kişi ile sınırlı tutulacağı kurslara kayıt ve bilgi için lecordonbleu@ozyegin.edu.tr adresine e-posta gönderilebilir veya 0216 564 93 98 no’lu telefondan yetkili kişilerle görüşülebilir.